- På tilbud!
Kombu Dashi Pulver – Shimaya (16x8g)
Shimayas Kombu Dashi Pulver er en uundværlig ingrediens i japansk madlavning, og giver en fyldig, umami-rig smagsbase, perfekt til at løfte dine supper, saucer og risretter. Lavet af kombu (tang), skaber dette pulver en autentisk og naturlig umami-smag, der også fungerer som en vegetarisk alternativ til traditionel bonito-baseret dashi. Brug det til at tilføje dybde til retter som miso-suppe, udon, soba, sukiyaki, eller som smagsforstærker til kimchi.
Tilberedningsvejledning: Opløs 1 brev bouillonpulver i 1000-1200ml varmt vand.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Smagsforstærker: E621, salt, glukose, tangpulver (5,5%) (japansk bladtang, japansk sukkertang), sukker, smagsforstærker: E635, tangekstraktpulver (0,1%) (maltodextrin, tangekstrakt, smagsforstærker: E621, salt).
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61