LEVERING TIL PAKKESHOP KUN 29KR!

Filtrér efter

Filter

Få perfekte ris med en riskoger - hver gang

At koge ris er ikke altid så nemt, som det måske lyder. Hvis du ikke har en riskoger, kan det være svært at få risene kogt helt rigtigt. Men med en riskoger kan du slippe for at gætte dig frem til at tilberede ris.

Der findes riskogere i alle former og størrelser, men de har alle ét mål - at lave perfekte ris. Den kan klare mange forskellige typer af ris, og vil være en uundværlig hjælp i køkkenet hvis du er typen, som spiser ris tit. Så vil du aldrig mere skulle skrubbe brændte ris af bunden af din gryde!

Der er mange forskellige funktioner, som du kan finde på en riskoger. Nogle har indstillinger til forskellige typer ris, mens andre har timere, så du kan indstille den og glemme den. Uanset hvilke funktioner du er på udkig efter, er der mange forskellige riskogere på markedet at vælge imellem.

Hvis du leder efter en nem måde at få perfekte ris på hver gang, er en riskoger den rette løsning. Gang efter gang vil den garantere dig helt perfekte ris.

Riskogere er din hjælp i køkkenet

En riskoger er en god ven i køkkenet, der hjælper dig til at lave perfekte ris hver gang. Du skal blot tilsætte ris, vand og lidt salt i gryden og lade den gøre sit arbejde.  Der er alle mulige forskellige funktioner, som du kan finde på forskellige modeller af riskogere. Nogle har indstillinger til forskellige typer ris, mens andre har timere, så du kan indstille den og glemme alt om den, indtil timeren går af. 

Mange riskogere vil også holde dine ris varme, efter de er færdigkogte. På den måde er du sikret varme ris, der ikke brænder på - kogt til perfektion!

Lille riskoger eller stor riskoger?

Hos Den Kinesiske Købmand kan du få riskogere i forskellige størrelser, da vi ved at alles behov er forskellige. En mindre husholdning hvor du måske kun skal lave ris til dig selv, eller til en ekstra, så nytter det ikke noget med en stor maskine. Samtidig kan en stor familie have glæde af vores riskoger på 8,2 liter. Her kan der nemlig være ris til hele familien!

Ris koger - Kan koge alle slags ris

Ris er mere end bare ris. Der findes mange forskellige typer af ris. Hos Den Kinesiske Købmand har vi alt fra hvide ris og brune ris til sushiris. Vi har også forskellige rismærker, så du kan finde den ris, der passer perfekt til dine behov. Riskorn fås i forskellige størrelser og rundinger. Tit er sushiris korte og runde, mens basmati- og jasminris er lange og mere spidse. Det betyder også, at risene skal have forskellige mængder vand og ikke mindst kogetid. Alt dette tager riskogeren sig af, så længe du blot tilsætter ris og vand.

Du kan også vælge at koge noget med sammen med risene, om det skal være simpelt som salt, eller mere eksotisk med tang, krydderier eller andet. Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan koge med dine ris.

Riskogere
Produktet er nu slettetx