Velkommen til vores nye webshop! Vi retter løbende til hist og pist og håber I bliver glade for den! :-) Kærlige hilsener, Hung, Quyen, Elin og resten af DKK teamet

Filtrér efter

Kategorier
Pris
kr. kr.
Produktmærkater
Vægt
kg kg
Filter

Bestseller produkter

  • Nyhed
2-delt Soyaskål m....

2-delt Soyaskål m....

Pris 27,00 kr.
There are not enough products in stock
star_border star_border star_border star_border star_border
0 anmeldelser 

Vi specialiserer os i eksotiske madvarer og krydderier

Bag Den Kinesiske Købmand står Quyen Le Troung og Hung Hue Quach. Vi stammer begge fra Cholon, den kinesiske bydel i Saigon i Vietnam, og kom til Danmark slutningen af 1970’erne.

I 1991 åbnede vi vores butik, som stadig ligger samme sted på Nørrevoldgade i det centrale København. Vi sætter en ære i at vide, hvad vi sælger. Vi interesserer os ganske enkelt for varerne. Derfor bruger vi dem også selv i vores egen private husholdning, hvor vi eksperimenterer med dem, udvikler nye opskrifter eller ændrer på de gamle, så vi bevarer den autentiske asiatiske stemning ved bordet, selvom aftensmaden er blevet til i en almindelig travl dansk hverdag, hvor vi ikke har så god tid til at lave den, som mange asiatiske husmødre har. Du er altid velkommen til at spørge os, hvis du vil have et godt forslag til, hvordan et af vores produkter kan anvendes.

I Købmanden har vi 6 forskellige slags soba nudler fra Japan og Kina, som er lavet af en kombination af boghvedemel, hvedemel og vand. Der er mange der spørge efter 100% boghvede nudler, men brugen af hvedemel i opskriften gør nudlerne stærkere, og giver en god elasticitet som er super vigtigt for soba. Her har vi vores flotte soba fra mærket Akagi Shokuhin. Disse nudler er produceret i Hokkaido, Japan!

Produktet er nu slettetx