Derfor har over 22.000 handlet hos os
Chips

Cassava Chips m. Chili 250g Mirasa
Snacks

Kartoffelchips m. Wasabi og nori 100g Koikeya
Snacks
- Nyhed

Cassava Chips 1kg Royal Orient
Snacks

Kartoffelchips m. Teriyaki 100g Koikeya
Snacks

Poppadom Linse Chips Curry Masala 70g BonAsia
Snacks

Poppadom Linse Chips Sweet Chili 70g BonAsia
Snacks

Tang Chips m. Brun Ris 20g Bibigo
Snacks

Poppadom Linse Chips Hot & Spicy 70g BonAsia
Snacks

Crispy Ramen Snack Original Hosomen 75g...
Snacks

Poppadom Linse Chips Original 70g BonAsia
Snacks

Crispy Ramen Snack Tonkotsu 70g Baby Star
Snacks

Crispy Ramen Snack Yakisoba 75g Baby Star
Snacks
- Nyhed

Honning & Æble skruesnacks 75g Nongshim
Snacks

Cheetos Stick oksekød Smag 90g
Snacks

Poppadom Klikærter Chips Tom Yum Style 70g...
Snacks

Poppadom Klikærter Chips Korean BBQ Style...
Snacks

Kartoffelchips m. Sød og Sur Syltet Blomme...
Snacks

Zzaldduk Chips m/ Hot Chicken Flavor 120g...
Snacks
Rejechips og andre salte havsnacks
I mange europæiske lande er kartofler en udbredt spise, og den kommer i mange varianter, blandt andet som chips. Du kan efterhånden få kartoffelchips i et væld af forskellige smagsvarianter, som alle tilbyder noget forskelligt. Anderledes er det dog i mange asiatiske lande, hvor der grundet de klimatiske forskelle, aldrig har været den store fascination af kartofler. Kartofler bliver typisk høstet i foråret i klimaer, som er tropiske eller semitropiske klimaer. Det betyder også, at det er svært at opbevare kartoflerne i længere tid da varmen simpelthen får dem til at gå i forrådnelse. I lande som Danmark høster vi kartofler om efteråret, hvor vi kan opbevare dem koldt vinteren over. Det er gennem mange år blevet gjort ved blandt andet at grave huler og rum under jorden, hvor afgrøderne holdes kolde - en såkaldt kartoffelkælder eller jordkælder.
Så mange asiatiske lande er tyet til andre midler, når det kommer til salte snacks som chips. Du kan derfor finde blandt andet rejechips, som stammer fra Indonesien, men i dag kan fås i de fleste lande. Chippen er lavet af tapiokastivelse og rejer, som blandes med vand. Her bliver de så rullet ud, dampet og skåret i tynde skiver. For at få den velkendte sprøde overflade, så skal dejen frituresteges, hvor de på få sekunder udvider sig til store, luftige chips.
Tang chips
En anden maritim snack, som har vundet stort indpas i mange asiatiske lande, er tangchips. Disse chips består af nori, som er tørret tang der er formet til typisk kvadratiske ark. Disse ark bruges blandt andet til sushi, hvor de udgør fundamentet for hvor ris, fisk og grøntsager placeres for derefter at blive rullet sammen.
Til chips tilpasses arkene til rektangulære stykker, som steges i olie og smages til med salt og andre krydderier. Her adskiller smagene sig fra dem, vi typisk kender fra kartoffelchips. Tangchips fås med smage som wasabi, grøn karry, chili, tom tung og lignende.
Chili chips
Mange asiatiske chips fås med smag af forskellige typer af chili. Lige fra sød chili til stærkere varianter, ligesom også wasabi er en populær smagsvariant. Generelt set er smagsvarianterne blandt asiatiske chips og salte snacks et noget andet udvalg, end det vi ser herhjemme på hylderne i de fleste supermarkeder. Så hvis du er interesseret i en lidt anderledes snack, så skal du helt klart tjekke vores udvalg ud.
Tang snacks, crispy ramen og mange andre
Der er faktisk en del forskellige typer salte snacks at finde i mange asiatiske lande, som ikke bare er kartoffelchips og saltstænger. En snack, der er blevet mere og mere populær gennem de senere år, er crispy ramen - en pakke ramen, som mange kender fra kopnudler, men som kan spises uden tilberedning. Oprindelsen, i hvert fald ifølge producenten Baby Star, der producerer en del crispy ramen-snacks, kommer sig af at der var et restprodukt tilbage fra produktionen af instant nudler. Disse kunne der dog sagtens blive et produkt ud af, og dermed var den salte, knasende snack født! I stedet for en samlet klods af tørrede nudler, så er nudlerne i disse snackpakker blevet skilt ad, så de er lige til at spise.
