Tilbagekaldelser

Her kan du se alle aktuelle tilbagekaldelser på produkter i vores sortiment. Tilbagekaldelser starter fra producenternes side og bliver videregivet til leverandører og eventuelle underleverandører, som så videregiver informationen til alle slutforbrugere.  Alle tilbagekaldelser vi modtager bliver behandlet og viderekommunikeret indenfor samme arbejdsdag, som vi modtager dem.  Skulle du have spørgsmål til tilbagekaldelserne er du altid velkommen til at kontakte os på info@denkinesiskekoebmand.dk.

Vi anbefaler altid at vores kunder i tilfælde af tilbagekaldelser:

1. Tjekker om varen du har købt, har samme LOT nr./Batch nr./udløbsdato som den tilbagekaldte vare. Det er nemlig ikke nødvendigvis alle stk. af den pågældende vare som tilbagekaldes, men måske kun en enkelt produktion. 2. Kasserer varen omgående, eller leverer det tilbage til butikken.

Vi tilbyder selvfølgelig altid penge retur for produktet ved fremvisning af kvittering samt produktemballage, uanset om du har brugt dele af produktet eller ej. Vi kan desværre ikke tilbyde penge retur uden kvittering og emballage, da der oftest findes flere leverandører i Danmark af samme produkt. 

Har du købt produktet i webshoppen så kontakt os da venligst på webshop@denkinesiskekoebmand.dk, for at modtage en evt. returlabel. 

Produktet kan også afleveres direkte til vores kontor og lager mellem man-fre kl.8-15:
DKK Engros
Roholmsvej 17D
2620 Albertslund

14.09.2022 Tilbagekaldelse af Tørrede Chili Hele 100g Raitip

Varenavn: Tørrede Chili Hele 100g Raitip
Varenr.: 14042s
Nettovægt: 100g
LOT nr./BATCH nr./Udløbsdato: 28-01-2023

Årsag

Produktet indeholder uautoriserede sprøjtemidler til frugt og grønt - chlorpyrifos og ethion.

Risiko

Leverandøren har konkluderet, at varen er sundhedsmæssigt uacceptabel jf. Artikel 14 i fødevareforordningen (178/2002) ved indtagelse af denne vare.

Råd til kunden

Vi råder vores kunder til at kassere varen omgående, eller levere det tilbage til butikken, hvis du stadig er i besiddelse af produktet.

Produktet er nu slettetx