- Nyhed

Neoguri StĂŚrk Skaldyr Nudelsuppe 120g Nongshim
Nudler
Nudler
Neoguri StĂŚrk Skaldyr Nudelsuppe 120g Nongshim
Nudler
Kalgugsu Kylling og Løg Nudler 100g Samyang
Nudler
Udon Nudler m. Miso 690g Allgroo
Nudler
Shin Ramyun Gourmet Spicy Nudelsuppe 120g...
Nudler
halal
5-pak Hot Chicken Ramen 3x StĂŚrk 5x140g...
Nudler
Ramen Nudler m. Suppe 188g Nagahama Daisho
Nudler
Vegetasty Nudelsuppe 115g Samyang
Nudler
Ramen m. Roastbeef 100g Nissin
Nudler
Ramen m. Hokkaido Miso Tonkotsu 100g Nissin
Nudler
Ramen m. StĂŚrk Sesamolie 100g Nissin
Nudler
Ramen m. Kyushu Tonkotsu 100g Nissin
Nudler
La Mian Karry 178g Prima taste
Nudler
Friske Sanuki Yude Udon Nudler u. Suppe...
Nudler
5-pak Kartoffelnudler 5x120g Samyang
Nudler
5-pak Hot Chicken Buldak Ramen Habanero...
Nudler
Hot Chicken Buldak Ramen Habanero Lime 135g...
Nudler
halal
Mi Goreng BBQ Chicken Flavour 80g Indomie
Nudler
Soba Boghvedenudler 300g Chunsi
Nudler
Shin Red Ramyun Super Spicy 120g Nongshim
Nudler
Champong BlĂŚksprutte Nudelsuppe 124g Nongshim
Nudler
Kimchi Bowl Nudelsuppe 100g Nongshim
Nudler
Laksa La Mian m Chili & Krabbe 160g Prima...
Nudler
Kimchi Bowl Nudelsuppe 86g Nongshim
Nudler
halal
Pho Bo Instant Risnudler m. Oksekød 60g Vifon
Nudler
Vegetarisk
Insa-Dong Bulgogi Japchae 103g Korean Street
Nudler
Udon Nudler m. Svampe & Tofu 690g Allgroo
Nudler
Shin Ramyun Gourmet Spicy Nudelcup 68g...
Nudler
Vegetarisk
Sinsa-Dong Hot Spicy Japchae 103g Korean...
Nudler
Tørre Udon Nudler 240g Banshu
Nudler
halal
Hot Chicken Ramen 2x StĂŚrk 140g Samyang
Nudler
Inst. Nudelcup m. Kylling 70g Yum Yum
Nudler
Ăkologisk
Ăko. Soba Nudler 270g Hakubaku
Nudler
Ăkologisk
Ăko. Somen Nudler 270g Hakubaku
Nudler
Ăkologisk
Ăko. Udon Nudler 270g Hakubaku
Nudler
Ăkologisk
Ăko. Yakisoba Nudler 270g Hakubaku
Nudler
Nudler er kendt over hele verden, og indgür i et utal af retter. Kort opsummeret, sü er nudler en type af mad, som er lavet pü en dej der ikke indeholder nogle former for hÌvemidler. Nudler kan vÌre friske, eller de kan tørres og bruges senere. For det meste vil nudler blive tilberedt ved at blive kogt i vand, men nogle nudler kommes pü en pande hvor de bliver stegt eller friturestegt.
Med denne definition, sĂĽ er pasta faktisk ogsĂĽ en type af nudel â men det er ikke det italienske køkken som vi beskĂŚftiger os med her hos Den Kinesiske Købmand. Vi tilbyder et udvalg af japanske nudler, kinesiske nudler, koreanske nudler og alt derimellem. Nudler er et klassisk element i mange asiatiske retter, og hvert land har deres traditionelle nudelretter.
I mange kinesiske retter indgĂĽr der nudler, som pĂĽ kinesisk kaldes mien. Dette er en nudeltype, der er lavet pĂĽ hvedemel. Der er ogsĂĽ fÄn, som er navnet pĂĽ de nudler der bestĂĽr af andre typer af stivelse sĂĽsom rismel og mungbønner. Et af de punkter hvor kinesiske nudler adskiller sig fra mange andre typer af nudler er, at dejen ofte indeholder salt â og der er derfor ikke behov for at salte vandet som nudlerne koger i. Af populĂŚre kinesiske nudelretter kan blandt andet Ban Mian og Chow Mein nĂŚvnes.
Japan importerede deres nudler fra Kina tilbage i slutningen af 1800-tallet. Siden da er det blevet en selvfølge til de fleste retter, og mange af de japanske nudelretter har ogsü ramt den vestlige del af verden. Af de mest populÌre kan ramen nÌvnes. Den populÌre nudelsuppe er baseret pü bouillon, som smages til med soya eller miso, og sü toppes suppen med en form for kød, et Ìg, forürsløg og lignende. De fleste egne i Japan har deres egen version af ramen.
Dog er ramen ikke den eneste kendte nudeltype fra Japan. BĂĽde soba og udon kommer fra Japan. Sobanudler er lavet pĂĽ boghvedemel og almindeligt hvedemel, hvilket giver nudlerne en helt sĂŚrlig smag. Udonnudler er den tykkeste nudeltype, som serveres i det japanske køkken. Nudlen er baseret pĂĽ almindeligt hvedemel, og kan serveres bĂĽde kold og varm.Â
OgsĂĽ i Korea er nudler populĂŚre, og indgĂĽr i mange af de smĂĽ retter som typisk serveres til et koreansk mĂĽltid. De kaldes for guksu pĂĽ koreansk, og har vĂŚret en del af den koreanske kultur i mange ĂĽr. Hos de kongelige blev retten baekmyeon betragtet som en af de fineste spiser; den bestod af boghvedenudler og fasanbouillon. En anden populĂŚr ret fra det koreanske køkken er japchae, som er en stir-fry ret med cellofannudler â nudler bestĂĽende af stivelse fra søde kartofler. Her lynsteges grøntsager, kød, svampe og nudler i en wok, og smages til med blandt andet soya og sesamolie.
Du kan finde alle disse nudler og mere til her hos os. Vi har alt fra instant nudler, risnudler og glasnudler til soba nudler og udon nudler.
Hvis du har nogle spørgsmĂĽl eller ønsker rĂĽdgivning om hvilken type nudler der er bedst, sĂĽ kan du kontakte os enten her pĂĽ siden via telefon eller e-mail â eller du kan stoppe forbi en af vores butikker og fĂĽ direkte rĂĽdgivning.
Ring til os pĂĽ 33 14 33 61 eller send os en mail pĂĽ webshop@denkinesiskekoebmand.dk
Nudler kan vĂŚre lavet pĂĽ mange forskellige typer af mel, og de mest populĂŚre slags er baseret pĂĽ hvedemel, rismel, eller boghvedemel. Her er melen blandet med vand og eventuelt salt, som derefter rulles ud og skĂŚres til de forskellige tykkelser af nudler.
Ramen er en japansk ret, der bestür af en suppe med kinesiske hvedenudler. Her bestür nudlerne af hvedemel, salt, vand og kansui, som er en sÌrlig slags mineralvand som giver dem en sÌrlig gul nuance og en fast tekstur. Det gør dem i stand til at holde formen i den varme suppe.
Nudler kan købes tørrede eller friske, og pakken vil have en guide til hvordan du tilbereder dem. Som regel skal de have et hurtigt opkog, eller lÌgges i blød i kogende vand. Du kan ogsü tilføje nudlerne direkte til din suppe, sü de für mere smag.
Forskellige typer af nudler stammer fra forskellige steder i verden. Nudler er dog mest udbredt i asiatiske lande, men den ĂŚldste daterede beskrivelse af nudler stammer fra Han-dynastiet, omkring ĂĽr 25 til 220. Der er dog fundet spor af nudler i Kina, som er mere end 4000 ĂĽr gamle.
Udon nudler er en tyk nudel, som stammer fra Japan. Her bruges hvedenudlen til flere former for supper, som japanerne betegner som comfort food. Udon nudler kan dog ogsĂĽ serveres koldt, hvilket kan vĂŚre lĂŚkkert pĂĽ en varm dag.
Mange pakker af nudler er opdelt i blokke, som dÌkker behovet for nudler til en person. Typisk regner man med omkring 70-80g nudler pr. person, hvis det er tørrede nudler. Dette tal skal fordobles, hvis der er tale om friske nudler.
Nudler og pasta er stort set den samme ting, hvis man kigger pü ingredienslisten. Dog er der nogle afgørende forskelle, selv hvis man ser ud over de forskellige former, som nudler og pasta har.
Den mel der bruges til nudler er gerne fin, blød og lys, hvilket er med til at give nudlerne en lethed. Pasta, derimod, er lavet pü grovere mel som giver mere tyngde. Der bliver desuden brugt salt i dejen til nudler, hvilket aldrig bruges i pasta.
Man kan sige at alle nudler er pasta, men ikke al pasta er nudler.