Vores nye blog er nu live! Find vores blog i menulinjen og bliv inspireret - vi håber I kan lide den ❤

Find os her

Nørre Voldgade 54

Torvehallerne KBH

Mandag-Fredag: 10-19
Lørdag-Søndag: 10-18

Vi holder lukket alle helligdage.

Julens åbningstider 2022

Lørdag d. 24. december: LUKKET
Søndag d. 25. december: LUKKET
Mandag d. 26. december: LUKKET
Lørdag d. 31. december: 10-15
Søndag d. 1. januar: LUKKET

Mandag-Fredag: 10-19
Lørdag-Søndag: 10-18

Vi holder lukket alle helligdage.

Julens åbningstider 2022

Lørdag d. 24. december: LUKKET
Søndag d. 25. december: LUKKET
Mandag d. 26. december: LUKKET
Lørdag d. 31. december: 10-15
Søndag d. 1. januar: LUKKET

Den Kinesiske Købmand – Butikker

Det er måske et par år siden du første gang hørte om sushi, smagte en wokret eller havde et par spisepinde i hænderne. Ikke desto mindre er asiatisk mad blevet mere og mere populært i Danmark, hvorfor behovet for asiatiske specialiteter også er vokset. For til trods for at du i dag kan få de mest gængse ting i større, velassorterede supermarkeder, så kan det være svært at opstøve de helt rigtige specialiteter når du skal til at kaste dig ud i mere end blot hjemmelavet sushi eller en simpel wokret.

Med en madkultur, der adskiller sig væsentligt fra det meste vestlige mad, så er vores supermarked en velbesøgt lille oase – faktisk hele to oaser – placeret centralt i København K. Her holder vi til på Nørre Voldgade, hvor vores allerførste butik åbnede op, og i Torvehallerne. Vi har besøgende der stikker hovedet forbi for at hente deres månedlige eller ugentlige asiatiske varer, vi har turister der kommer ind fra gaden for at prøve alt fra bubble tea til tangchips, vi har de der aldrig har stiftet bekendtskab med asiatisk madlavning og ønsker vores rådgivning – og alt derimellem.

Dit asiatiske supermarked

Vores sortiment består af frugt og grønt, ris, nudler, tørvarer, krydderier, konserves, frostvarer, snacks, drikkevarer og non-food. I sidstnævnte kategori kan du blandt andet finde riskogere, bambusdampere, forskellige former for gryder, pander og woks. Det er også herinde at du finder alt det udstyr du skal bruge til at lave din egen sushi.

Vores drikkevarer består af bpde bubble tea, juice, sodavand og så vin, spiritus og øl. Så uanset om du er på jagt efter en af de populære Ramune-sodavand eller vil have en flaske autentisk saké, så har vi det du skal bruge. Vi har også et stort udvalg af asiatiske øl, til dig som gerne vil prøve noget der er lidt mere eksotisk end en Carlsberg.

Af snacks har vi blandede søde og salte snacks fra hele Asien. Det er her du kan finde de populære riskager mochi, kinesiske månekager, reje- og tangchips og en masse andet. Så hvis du ønsker at kaste dig ud i lidt anderledes fredagsslik, så har vi det der skal til.

Vores frostvarer er en alsidig sektion, og her er det vigtigt at være opmærksom på at ikke alle varer sendes. Dog har vi altid et stort udvalg i begge butikker, og du vil kunne finde alt fra gyoza og dumplings, dim sum, diverse fisk og skaldyr til frugt og grønt, mochi is og kød til hot pots. Hvis du ønsker det, så kan du bestille dine frostvarer her på siden, og så afhente dem i en af vores butikker.

Hvis du kommer langvejs fra, så kan det være at du vil slå et smut forbi vores konservesvarer – de kan nemlig holde sig længe. Her har vi et bredt udvalg af eksotisk frugt på dåse, kokosmælk og delikatesser som konserverede andeæg, der også går under navnet tusindårsæg. Disse æg er, trods navnet, kun 100 dage gamle, og er konserveret i kul og brændt kalk. Det giver dem en unik grønlig farve, og de har en ostelignende smag.

På krydderihylden har vi et hav af varer, og vi har alt til at gøre dig helt klar til at give dig i kast med et af de mange asiatiske køkkener. Om du skal bruge sesamolie, chilipulver, gochujang, karrypasta i regnbuens farver, sriracha, MSG eller noget helt andet, så kan du være sikker på vi har det på vores hylder. Ønsker du rådgivning om krydderierne, så er du altid velkommen til at spørge os – enten her på siden eller i en af butikkerne.

Vores tørvarer består primært af tang, frø, mel, svampe og rasp. I de fleste asiatiske køkkener indgår der nemlig en række andre tørvarer, end dem I kender fra det danske køkken. Tørrede svampe er meget udbredte, og panko bruges i stedet for den klassiske æblekagerasp. Derudover er der også mange typer af tørret tang, som indgår i alt fra sushi til forskellige supper.

Blandt både ris og nudler finder du varer, som dækker det meste af Asien. Her har vi alt fra sushiris og udonnudler, til jasminris, glasnudler og sobanudler. Nudlerne fås både friske og tørret, så du kan finde den rette variant til dit måltid.

Frugt og grønt er en række varer, som ikke kun består af friske råvarer. Herunder finder du nemlig også en lang række syltede frugter og grøntsager, frugt og grønt på glas, tofu og tørrede frugt og grønt. Hvis du er på jagt efter kimchi, så er det her du vil finde den slags. 

Din asiatiske købmand

Udover at have et stort udvalg af varer fra hele Asien, så har vi også en stor viden og kærlighed til de produkter vi sælger. Derfor kan vi også rådgive og vejlede, hvis du skulle have spørgsmål til noget i vores butik. Uanset om du vil vide hvilke nudler der er bedst til ramen, hvordan du skal dampe dumplings til dim sum, eller hvad vores favoritsnack er. Vi står klar på både Nørre Voldgade og i Torvehallerne til at hjælpe dig. Som asiatisk supermarked er det vigtigt for os, at vores varesortiment indeholder produkter af høj kvalitet, og er velassorteret. For os er det ikke blot et supermarked. Nej, det er en kærlighed til mad og ordentlige råvarer, samt til en madkultur, som ligger os meget nær. Derfor kan du også være sikker på, at vi kun har varer i vores butik, som vi selv vil bruge i vores egne køkkener.

Det er en del af det vi lægger i ordene, når vi siger at vi er din asiatiske købmand.

Et kinesisk supermarked ud over det sædvanlige

Som butik bryster vi os af at kunne levere kvalitet til vores kunder, om de handler online eller i vores butikker. Vi lægger en ære i at sørge for et godt sortiment, og vi ønsker at være et kinesisk supermarked ud over det sædvanlige.

Om end du lægger vejen forbi en af vores butikker, du bestiller til afhentning, eller vælger en onlineordre med levering, så håber vi du vil sætte pris på de varer, du får med dig hjem. 

Produktet er nu slettetx