Filtrér efter

Kategorier
Pris
kr. kr.
Produktmærkater
Vægt
kg kg
Filter

Panko rasp, mel og stivelse

Du kender måske til panko rasp, som er den japanske udgave af hvad vi blot kender som "rasp". Rasp er kort sagt tørrede brødkrummer, som bruges i et hav af forskellige retter - I Danmark typisk til panering af fisk og krebinetter, eller som et af lagene i en gammeldags æblekage. Det er dog ikke helt tilfældet i Japan, hvor panko kommer fra. Panko produceres ved at brød bliver bagt ved brug af strøm, som sørger for et brød bagt helt uden skorpe. Herefter bliver det ristede brød kværnet til fine krummer. Det giver en rasp, som er sprødere og mere luftig, og denne tekstur formår panko at opretholde selv efter tilberedning. 

Hos Den Kinesiske Købmand finder du et stort udvalg af ikke bare panko rasp, men også forskellige typer mel og stivelse. I de asiatiske køkkener er der nemlig gjort brug af andre typer af mel og stivelse, hvorfor det selvfølgelig er vigtigt for din madlavning at du har adgang til de rette produkter. 

Ris papir til både det salte og det søde køkken

Rispapir er hyppigt brugt i især det vietnamesiske køkken, hvor det udgør indpakningen til friske forårsruller - eller almindelige forårsruller. Ris papir kommer i runde ark, som er tynde og nærmest gennemsigtige. De består typisk af rismel, tapiokamel, salt og vand, hvilket betyder at smagen af dem er meget neutral. De kan derfor bruges til meget mere end blot forårsruller, og er bestemt ikke begrænset til det salte køkken. Hos Den Kinesiske Købmand kan du finde autentisk rispapir, som på vietnamesisk kaldes bánh tráng.

Tteokbokki - Koreansk street food

Tteokbokki er navnet på en populær koreansk spise, der laves på lange, cylinderformede riskager. Udseendemæssigt kan de minde lidt om en form for pasta, og de har også en blød konsistens. I Korea bliver tteok-bokki tit spist som street food, hvor de fås i mange forskellige varianter. Det er både variationer i forhold til de ingredienser som tteokbokkien sættes sammen med, såsom fisk eller svinekød, eller også er det i form af den sauce som bruges til at smage tteokbokkien til med. Der tilsættes tit gochujang eller gochugaru, som er to koreanske typer af chili. Det er med til at give tteokbokkien en stærk, krydret smag.

Bukkehornsfrø og andre bønner, frø, korn og nødder

Hos Den Kinesiske Købmand kan du altid finde et stort udvalg af bønner, frø, korn og nødder. Her er der gerne en betydelig forskel på hvad der bruges i det danske køkken, og hvad der bruges i mange asiatiske køkkener, hvorfor et autentisk udvalg er alfa og omega for at du kan lave rigtig asiatisk mad.

I mange asiatiske køkkener er sesamfrø en genganger, som bruges både ristede og rå, sorte som hvide. Derudover har vi også et stort udvalg af ingredienser såsom bukkehornsfrø, korianderfrø, kardemomme og andre frø, der typisk indgår i mange typer af karry. Karry er nemlig et blandingskrydderi, der får sin smag fra en bred vifte af krydderier. Her er det vigtigt, at det er hele frø der bruges til at lave karryblandingen.

Produktet er nu slettetx