LEVERING TIL PAKKESHOP KUN 29KR!

Vilkår

Generelt

Nedenstående leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salgsordrer og leverancer fra Den Kinesiske Købmand. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået anden skriftlig aftale mellem Dem som køber og Den Kinesiske Købmand.

Bestillinger

I denne butik kan De bestille Deres varer online. De kan betale med kort (Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Elektron og JCB) samt med MobilePay og ViaBill. Betaling vil først blive trukket på Deres konto, når varen er klar til afsending. Eller via bankoverførsel, således at De kan indbetale direkte til Den Kinesiske Købmands konto f.eks. gennem e-banking. Systemet krypterer alle Deres kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse Deres kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Har De spørgsmål til Deres online ordre kan De ringe til vores webshoplager mellem kl. 8.00 og 15.00 på hverdage på: +45 33 14 33 61 og tast 3 for online ordrer. 

Alle bestillinger gennem www.denkinesiskekoebmand.dk er dog omfattet af de samme regler som hvis der betales online (se Reklamation > Fortrydelsesret under Salgsvilkår).

Der kan betales med Dankort, Visa, Visa Dankort, Mastercard, Electron...og kan også ske til vores købmandskonto: Danske Bank 3409-1282 8888 eller Mobilepay på nummer: 31840 Den Kinesiske Købmand.

Forsendelse og Levering

Forsendelse
Alle varer afsendes fra Danmark. 

Levering
Ordren bliver afsendt indenfor 1-2 arbejdsdage efter, at ordren er modtaget, såfremt alle varer er på lager. Dog kan der i forbindelse med ferier og i travle perioder være længere leveringstid. Vi afsender ikke ordrer i weekenden og på helligdage. Skulle deres varer, imod forventning, ikke være ankommet indenfor 5 arbejdsdage efter afgivelse af ordren, beder vi Dem om at henvende Dem til Den Kinesiske Købmand enten gennem vores Kontakt formular eller ved at sende en e-mail til: webshop@denkinesiskekoebmand.dk. De bedes vedlægge Deres ordrenummer ved henvendelse om forsinket eller manglende levering.


I tilfælde af at pakken bliver returneret til os uden adressefejl eller modtager ikke afhenter pakken vil GLS opkræve retur pakke porto som svarer til vægten. Leveringstidspunktet for privatkunder vil først være gældende fra det øjeblik hvor genstanden er i købers besiddelse i henhold til købeloven.

I tilfælde af at De indtaster Deres leveringsadresse forkert, så pakken bliver omdirigeret til anden adresse af forsendelsesselskabet, vil De blive opkrævet gebyret for omdirigeringen på 60,00 DKK. Dette gebyr kan indbetales til vores købmandskonto: Danske Bank 3409-1282 8888 eller Mobilepay på nummer: 31840 Den Kinesiske Købmand.

Afhentning i købmand
Har De valgt at afhente Deres ordre i købmanden, skal denne afhentes senest 3 dage efter De har modtaget notits om at pakken er klar til afhentning. Såfremt ordren ikke er afhentet senest 3 dage herefter, vil denne blive annulleret.

Priser

Alle ordrer sendes som pakkepost med GLS med eller uden omdeling. Priser for forsendelse udregnes automatisk efter vægt, du skal kun vælge (med eller uden) omdeling.

Gratis levering til pakkeshop (maks. 20kg) med GLS for køb over 499kr.

Produktet er nu slettetx