KÆMPE NYHED! NYE OG BILLIGERE LEVERINGSMETODER ER NU TILGÆNGELIGE - LEVERING TIL PAKKESHOP FRA KUN 29KR!

Om os

I 1991 åbnede vi vores butik, som stadig ligger samme sted på Nørrevoldgade i det centrale København.

Bag Den Kinesiske Købmand står Quyen Le Truong og Hung Hue Quach. Vi stammer begge fra Cholon, den kinesiske bydel i Saigon i Vietnam, og kom til Danmark i slutningen af 70’erne.

Vi importerer selv direkte fra lande som Kina, Japan, Korea, Thailand og USA. To gange om ugen får vi frisk grønt fløjet ind fra Thailand.

Baggrunden for det var, at vi selv savnede muligheden for at have adgang til et varieret og autentisk udbud af asiatiske madvarer. Samtidig oplevede vi her i Danmark en generelt stigende interesse for mad fra Asien. Vi besluttede derfor at gøre noget ved det. Resultatet blev Den Kinesiske Købmand, der nu leverer asiatiske produkter ikke bare til private, men også til restaurationer og cateringfirmaer.

I de år, vi har drevet butikken, har vi rejst meget i Fjernøsten og skabt os et netværk af leverandører, der nu forsyner os med et væld af produkter – og der kommer hele tiden nye til. Vi importerer selv direkte fra lande som Kina, Japan, Korea, Thailand og USA. To gange om ugen får vi frisk grønt fløjet ind fra Thailand. Vi handler også via grossister i Tyskland og Frankrig. Målet er hele tiden at have et alsidigt og tidssvarende udvalg af asiatiske madvarer.

Vi sætter en ære i at vide, hvad vi sælger. Vi interesserer os ganske enkelt for varerne. Derfor bruger vi dem også selv i vores egen private husholdning, hvor vi eksperimenterer med dem, udvikler nye opskrifter eller ændrer på gamle, så vi bevarer den autentiske asiatiske stemning ved bordet, selvom aftensmaden er blevet til i en almindelig travl dansk hverdag, hvor vi ikke har så god tid til at lave den, som mange asiatiske husmødre har. Du er altid velkommen til at spørge os, hvis du vil have et godt forslag til, hvordan et af vores produkter kan anvendes.

Den Kinesiske Købmand leverer asiatiske produkter ikke bare til private, men også til restaurationer og cateringfirmaer.

Produktet er nu slettetx