
Spørgsmål til produktet?
Kombu Tang – 113 g Eaglobe
Eaglobe Kombu Tang er en tørret kelp (Laminaria japonica), der stammer fra havene omkring Kina, og er en vigtig ingrediens i det japanske køkken. Den bruges primært til at lave den klassiske dashi-suppefond, som er grundlaget for mange japanske retter som misosuppe og ramen, og tilføjer en naturlig umami-smag og dybde til dine måltider. For at lave dashi, læg tangen i blød i 30 minutter og simr i vand i 5 minutter. Brug fonden som base i supper, saucer eller nudelretter. Kombu kan også anvendes i marinader, grøntsagsretter eller som smagsforstærker i andre asiatiske rette
Antal | Pris pr stk | Total |
---|---|---|
1 stk. | 42.5 kr. | |
=>1 kasse á 50 | 36.125 kr. | 1806.25 kr. |
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Kombu Tang fra havet.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61