
Spørgsmål til produktet?
Mochi Riskager 400g Sato er bløde og seje riskager lavet af klisterrismel, der giver en autentisk japansk smagsoplevelse. Med deres milde, let sødmefulde smag er de perfekte som snack eller dessert og kan nydes direkte eller bruges som base for fyldte mochi-desserter. De er ideelle til alle, der elsker den unikke tekstur og smag af traditionelle asiatiske risbaserede søde sager. Traditionelt spises mochi især til nytår i Japan.
Tilberedning:
Pande: Steg mochi på en pande til den er sprød og dyp i soyasauce eller steg med grønt.
Gryde: Kom mochi i en gryde og tilsæt nok vand til at dække mochien, opvarm derefter. Når det koger, reducer varmen til lav og lad det simre i ca. 2 minutter.
Mikrobølgeovn: Placer mochien i en varmebestandig beholder, tilsæt nok vand til at nedsænke mochien, og opvarm, indtil hele mochien svulmer (ca. 2 et halvt minut for 2 mochi ved 500W). Juster opvarmningstiden afhængigt af typen af mikroovn, beholder og mængden af vand.
Miniovn: Bages i 3-4 minutter ved 1000W, indtil overfladen begynder at blive brun. Lad miniovnen stå tændt i ca. 2 minutter uden at åbne. Mochien bages til den er luftig.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Klisterris, vand.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61