Spørgsmål til produktet?
Vegetarisk
Udon nudler er en helt unik og karakteristisk nudeltype kendt fra det japanske køkken og kan bruges i både kolde og varme retter. Prøv populære udon retter, som tanuki, tempura og yaki udon. Er også perfekt til stegte retter med kylling, rejer, og friske grøntsager sammen med hoisinsauce. En virkelig lækker og hurtig ret hvis det skal gå rigtig stærkt.
Tilberedning
Kom de friske nudler i saltet kogende vand i 3 min. Skyl derefter i koldt vand og lad vandet dræne helt før brug. Konsistensen bør være blød i midten med et fast bid.
Til stegning:
1. Anbring 2 spsk vegetabilsk olie i en stegepande eller wok, tilsæt 200 g udonnudler og steg i 1 minut.
2. Tilsæt dit yndlingskød, grøntsager og saucer. Dæk til og kog ved høj varme efter smag, rør af og til. Server.
Til suppe:
1. Kom nudler og suppebouillon i 1 ½ kop vand, bring det i kog.
2. Kog i 3 minutter, og tilsæt tilberedt kød og grøntsager efter smag. Server.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61