- Forberedelsestid : 25 min
- Oprindelsesland : Japan
Miso Chili Nudler
Beskrivelse
Ingredienser (2 personer)
· 2 portioner af nudler (brede) eller udon
· 4 fede hvidløg, groft hakket
· 1 tsk fint hakket ingefær
· 2 spsk miso-pasta
· 150g Tofu Fast skåret I stykker
· 2 spsk chiliolie
· 1 spsk lys sojasovs
· 1 spsk risvineddike (Mirin)
· Pak Choi (2 stk)
· 1 spsk sesamolie
· 1 spsk sukker
· ½ tsk salt
· 2 spsk varmt nudelvand
Tilberedning
1. Kog nudlerne i henhold til pakkens anvisninger.
2. Til saucen: kombiner alle ingredienserne i en pande og bland ved lav varme.
3. Tilsæt nudlerne til saucen og bland, indtil alt er dækket af saucen – hæld lidt nudelvand med.
4. Pynt med forårsløg, agurk og mere chiliolie (Lao Gan Ma)
5. Til servering: Forårsløg, knuste peanuts, chiliolie (Lao Gan Ma)
*Balancér måltid med friske sideretter: Kimchi (radise), syltet ingefær, tangsalat.