
Spørgsmål til produktet?
Tom kha kai er en anden populær stærk og sur thai suppe og som ulig tom yum smager af galanga og indeholder kokosmælk.
Tilberedning
Til 2 personer: Kom kyllingestykker og champignonskiver i 400ml kogende vand og put 2 spsk Tom ka pasta i. Lad simre i 10 min. Smag til med fiskesauce, limesaft og sukker. Læg evt. frisk citrongræs og kaffir lime blade i.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Kokosmælk 35% (kokosekstrakt, vand), galangal 17%, sukker, skalotteløg, salt, hvidløg, smagsforstærker: E621, kaffirlimeblade, citrongræs, surhedsregulator: E330.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61