
Spørgsmål til produktet?
Oplev den søde sjæl i østasiatiske desserter med Azuki Rød Bønnepasta fra Wang Zhi He – en klassisk og elsket ingrediens i japansk, kinesisk og koreansk dessertkultur. Denne cremede pasta lavet på røde azuki-bønner er både fyldig og delikat i smagen, og spiller hovedrollen i et utal af traditionelle søde retter.
Azuki-pasta bruges i mange klassikere som:
- Mochi, dorayaki og taiyaki i Japan
- Zongzi og baozi i Kina
- Patbingsu (shaved ice) i Korea
- Dumplings
Pastaen kan bruges som fyld, topping og meget andet. Den passer også smukt sammen med risbaserede desserter og grøn te-smagsvarianter.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Røde bønner (80%), sukker, vand.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61