
Spørgsmål til produktet?
Kinaløg er en aromatisk urt med flade, grønne blade og en mild smag, der minder om en blanding af hvidløg og purløg. De er meget brugt i det asiatiske køkken – især i thailandske, japanske, kinesiske og koreanske retter – hvor de tilfører friskhed og dybde til retter som stir-fries, supper, æggeretter og dumplings. Kinaløg skal skylles grundigt og skæres i mindre stykker, og de kan sauteres let, tilsættes varme retter lige før servering eller bruges rå som topping. I Japan er de kendt som nira og bruges ofte i klassiske retter som gyoza og nira-tamago. Velegnet til både kolde og varme retter.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61