Nu leverer vi frost til Sjælland/Lolland-Falster, GRATIS levering ved køb over 800kr! Bestil inden onsdag kl. 23:59 og få levering samme lørdag!

Pad Kra Pow

Pad Kra Pow

Pad Krapow er en klassisk thailandsk ret, der er berømt for sin skønne kombination af sart basilikum, krydret hvidløg og soja. Det er en enkel, men smagfuld ret, som du nemt kan lave derhjemme med et par enkle ingredienser. Følg denne guide for en trin-for-trin Pad Krapow opskrift, der garanteret vil vække glæde ved middagsbordet.

  • Forberedelsestid : 25 min
  • Opskriftstype : Aftensmad
  • Pris : Billig

Beskrivelse

Hovedingredienser:
• 450 g hakket svinekød (kylling eller tofu som alternativ)
• 5 fed hvidløg, finthakket
• 2 skalotteløg, hakket
• 3 thaichilier, fintskåret (efter smag)
• 25 g thailandske basilikumblade (helst hellig basilikum)
• 4 æg (1 pr. person)
• 2 spsk olie til stegning

Sauce:
• 1 spsk soya
• 2 tsk mørk soya
• 1 spsk
thai østerssauce (helst thai)
• 1 spsk fiskesauce
• 1,5 tsk sukker
• 60 ml kyllingebouillon

Tilberedning:

1.     Bland soya, mørk soya, østerssauce, fiskesauce, sukker og bouillon i en skål.

2.     Hak løg, hvidløg og chili.

3.     Opvarm olie i en wok/pande på medium-høj varme. Steg løg, hvidløg og chili i 1–2 min.

4.     Skru op til høj varme. Tilsæt kødet og steg til brunt.

5.     Hæld saucen i, lad det simre 1–2 min.

6.     Tilsæt og vend hellig basilikum i, steg yderligere 1 min.

7.     Steg spejlæg ved siden af og læg ovenpå retten ved servering.

Server med:
Jasminris, syltet forårsløg, agurke salat.

Tag et billede og tag os på Instagram ❤️ @dkkoebmand

Vælg antal personer : remove_circle_outline 2 personer add_circle_outline


Produktet er nu slettetx