
- Forberedelsestid : 25 min
- Opskriftstype : Aftensmad
- Pris : Billig
Beskrivelse
Hovedingredienser:
• 450 g hakket svinekød (kylling eller tofu som alternativ)
• 5 fed hvidløg, finthakket
• 2 skalotteløg, hakket
• 3 thaichilier, fintskåret (efter smag)
• 25 g thailandske basilikumblade (helst hellig basilikum)
• 4 æg (1 pr. person)
• 2 spsk olie til stegning
Sauce:
• 1 spsk soya
• 2 tsk mørk soya
• 1 spsk thai østerssauce (helst thai)
• 1 spsk fiskesauce
• 1,5 tsk sukker
• 60 ml kyllingebouillon
Tilberedning:
1. Bland soya, mørk soya, østerssauce, fiskesauce, sukker og bouillon i en skål.
2. Hak løg, hvidløg og chili.
3. Opvarm olie i en wok/pande på medium-høj varme. Steg løg, hvidløg og chili i 1–2 min.
4. Skru op til høj varme. Tilsæt kødet og steg til brunt.
5. Hæld saucen i, lad det simre 1–2 min.
6. Tilsæt og vend hellig basilikum i, steg yderligere 1 min.
7. Steg spejlæg ved siden af og læg ovenpå retten ved servering.
Server med:
Jasminris, syltet forårsløg, agurke salat.
Tag et billede og tag os på Instagram ❤️ @dkkoebmand