Spørgsmål til produktet?
Økologisk
Udon nudler er en helt unik og karakteristisk nudeltype kendt fra det japanske køkken og kan bruges i både kolde og varme retter. Disse økologiske udon nudler fra hakubaku er lavet af økologisk hvedemel, salt og vand.
Japanske Udon nudler kan være runde, firkantede eller flade med en tekstur, der passer til mere solide retter. Prøv populære udon retter, som tanuki, eller yaki udon. De er også perfekte til stegte retter med kylling, rejer, og friske grøntsager sammen med hoisinsauce.
Udon kan erstatte soba i traditionelle soba-opskrifter, og nogle retter blander endda soba og udon-nudler for at give en række forskellige teksturer.
Tilberedning:
Kog nudlerne i spilkogende vand i 10 min (salt eller olie behøves ikke). Dræn vandet og skyl godt med koldt vand. Tip: Ved genopvarmning, læg nudlerne kort i kogende vand. Konsistensen bør være blød i midten med et fast bid.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: HVEDEmel* 96%, salt 4%, vand. *Af økologisk oprindelse. Indeholder HVEDE.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61