- -14,95 kr.
Spørgsmål til produktet?
Vegetarisk
* Bekæmp Madspild! - Bedst før: 07-12-2024 *
Japchae er den traditionelle koreanske sideret af glasnudler, lavet af sød kartoffel, og sauterede grøntsager. Sinsa-dong Hot Spicy Japchae fra Korean Street tilbyder den unikke koreanske Japchae med en krydret og stærk smag, klar på kun på 4 minutter.
Korean Street introducerer nutidens koreanske streetfood. De deler deres kærlighed og oplevelse af koreansk mad med dig og ønsker, at du tager 'Korea To Go'.
Tilberedning
1. Læg nudler og blandingen af ingredienser i en skål.
2. Hæld kogende vand over indtil alt er tildækket og lad det så og hvile i 4 minutter.
3. Dræn forsigtigt alt vandet fra og tilføj saucen. Rør godt inden servering.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Glasnudler (58,3%): kartoffelstivelse, mungbønnestivelse. Kryddersauce (38,8%): vand, glukose-fruktosesirup, sukker, tomatpasta, nashi-pærepuré (nahsi-pære, antioxidant: E300), løg, krydderier (vand, maltodextrin, salt, affedtede SOYAbønner, HVEDE, gærekstrakt, hydrolyseret SOYAprotein, emulgator: E322 [Indeholder SOYA], surhedsregulerende middel: E330, shiitakepulver, ingefærpulver, løgekstrakt, løgpulver, hvidløgspulver, hvidløgspulver, løgjuicekoncentrat, hvidløgsjuicekoncentrat, sort peber), tomatketchup (tomater, destilleret eddike, sukker, salt, krydderiekstrakter [Indeholder SELLERI], hvidløg), salt, hvidløg, smagsforstærkere: (E621, E635), glukosesirup, HVEDEmel, dextrose, citroneddike, chilipulver (0,2%), maltodextrin, tang, farvestof: E160c, HVEDE, rismel, fortykningsmiddel: E414, BYG maltekstrakt, gærekstrakt. Tørret ingrediensblanding: løg, gulerødder, bok choy, shiitake, SOYAproteinpræparat (SOYAprotein, affedtede SOYAbønner, salt, HVEDE, shiitakeekstrakt, hvidløgsjuicekoncentrat). Kan indeholde spor af KREBSDYR, FISK, ÆG, JORDNØDDER, MÆLK, SENNEP, SESAMFRØ og BLØDDYR.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61