
Spørgsmål til produktet?
Økologisk
Soba nudler er tynde japanske boghvede nudler. Disse økologiske soba nudler fra Hakubaku er lavet af økologisk hvede- og boghvedemel. De er nogenlunde lige så tykke som italiensk spaghetti, og bruges i forskellige varme og kolde retter.
De er lette og friske og nydes ofte med sauce på siden når serveret kolde. Soba kan serveres med forskellige toppings, varm i suppe eller afkølet, og serveres med dipsauce, spidskål og wasabi. Soba kan også bruges i stirfry og salater.
Tilberedning:
Kog nudlerne i spilkogende vand i 4 min (salt eller olie behøves ikke). Dræn vandet og skyl godt med koldt vand. Tip: Ved genopvarmning, læg nudlerne kort i kogende vand.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: HVEDEmel* 69%, bogHVEDEmel* 29%, salt. *Af økologisk oprindelse. Indeholder HVEDE og bogHVEDE.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61