Velkommen til vores nye webshop! Vi retter løbende til hist og pist og håber I bliver glade for den! :-) Kærlige hilsener, Hung, Quyen, Elin og resten af DKK teamet

Tapioka pudding med kokos og mango

Tapioka pudding med kokos og mango

Bolines opskrift på en forfriskende sommer dessert

  • Forberedelsestid : 50 min
  • Opskriftstype : Dessert
  • Oprindelsesland : Vietnam
  • Sværhedsgrad : Svær
  • Pris : Billig
  • Indhold : Vegeratisk
  • Sæson : Sommer

Beskrivelse

Tapioka perler kan godt være lidt "tricky", men det er det hele værd. I promise! 

Ingredienser:

  • 500 ml Vand
  • 1 dl Tapioka perler
  • 4 dl Aroy-D kokosmælk
  • 60g Rørsukker eller kokos sukker
  • 1-2 Nam Dok Mai mango fra Thailand eller Honning mango fra Pakistan


1. Vandet bringes i kog i en medium gryde.

2. De små tapioka perler tilsættes og omrøres. Tapiokaen koges ved jævn varme i 5 minutter.

3. Fjern gryden fra varmen og lad tapiokaen trække i 30 minutter indtil de er helt klare. Herefter skylles perlerne under den kolde hane i en sigte.

4. Tilsæt kokosmælken og sukkeret i en anden lille gryde, ved middel varme, indtil den simrer. Sluk for varmen når saucen bliver lidt tyktflydende.

5. Mens tapiokaen trækker laves en mango puré. Blend mangokødet sammen i en blender og tilføj evt. lidt sukker. Blend til den når en flydende konsistens. (Man kan også bruge færdiglavet mango puré på dåse).

6. Servér tapiokaen i et glas og top det med kokossaucen og mangopuréen.

7. Afkøl i køleskabet i min. 30 minutter.

8. Pynt med skiver af mango og lidt kokoscreme. Voila !

Vælg antal personer : remove_circle_outline 2 personer add_circle_outline


Produktet er nu slettetx