Velkommen til vores nye webshop! Vi retter løbende til hist og pist og håber I bliver glade for den! :-) Kærlige hilsener, Hung, Quyen, Elin og resten af DKK teamet

ざるそば ZARU SOBA

ざるそば ZARU SOBA

Vores kære butikschef Bolines opskrift på lækre zaru soba nudler med mentsuyu sauce.

  • Forberedelsestid : 10 min
  • Opskriftstype : Aftensmad
  • Oprindelsesland : Japan
  • Sværhedsgrad : Middel
  • Pris : Billig
  • Indhold : Vegeratisk
  • Sæson : Sommer

Beskrivelse

De super populære soba nudler er fremstillet med boghvedemel, og har en let nøddeagtig smag med en flot brun farve. Perfekt til salater eller supper som er serveret kold eller varmt!

Boghvedegryn (som boghvedemel er lavet af) slår helt almindeligt korn på næringsindholdet. 

Grynet er glutenfrit, og har et højt indhold af både protein og fibre, der giver dig masser af energi til dagens gøremål! ???‍♂️✅

Soba er helt klart et sundere valg til alle os nudel elskere og så smager de fantastisk godt! ? De har "all-round" mere bid i sig, end f.eks. risnudler eller æggenuddler.

I Købmanden har vi 6 forskellige slags soba nudler fra Japan og Kina, som er lavet af en kombination af boghvedemel, hvedemel og vand.

Der er mange der spørger efter 100% boghvede nudler, men brugen af hvedemel i opskriften gør nudlerne stærkere, og giver en god elasticitet som er vigtig for soba. ✌️
Akagi Joshu Soba Nudler
Her har vi vores flotte soba fra mærket Akagi Joshu. Disse nudler er produceret i Hokkaido, Japan! 

De har en unik og smidig tekstur, hvilket gør dem velegnede til en del hurtige opskrifter, samt lækre varme nuddelsupper som f.eks. Tanuki soba.

I Japan spiser man soba nudler om sommeren enten kolde med forskellige dip og en varm kop te. Men de kan også serveres varmt med råvarer, der er inspiret af årstiden!

Det du skal bruge:

  • Shirakiku mentsuyu sauce
  • Akagi Joshu soba nudler
  • Nori tang i strimler
  • Sesamfrø
  • Wasabi pasta
  • Sushi ingefær
  • Forårsløg


Sådan gør du:
1. Kog soba nudlerne i ca 3 min.
2. Skyl dem godt i kold vand (husk de skal være al dente)☝️
3. Afkøl nudlerne i vand med isterninger
4. Hæld mentsuyu saucen i en lille skål med kold vand (forhold er 1:2)
5. Servér nudlerne på en zaru bambus måtte. Jeg har brugt min gode gamle sushi måtte ?
6. Pynt med nori tang i strimler, sesamfrø og din valg af “sides” ?

Husk at nudlerne skal spises med spisepinde, ved at dyppe dem i mentsuyu sauce. 

Velbekomme!

Vælg antal personer : remove_circle_outline 2 personer add_circle_outline


Produktet er nu slettetx