
Spørgsmål til produktet?
Økologisk
Somen er den tyndeste af alle japanske nudler. De er næsten som vermicelli, og er hurtige at tilberede. De økologiske Somen nudler fra Hakubaku er lavet af en hård økologisk hvede, der giver en anden tekstur og bid.
Somen serveres ofte koldt i Japan. I de varme sommermåneder serveres den endda i isvand med en dipsauce. Somen kan også tilføjes til stir-fry, kolde salater og supper, herunder den berømte vietnamesiske nudelsuppe, pho.
Tilberedning:
Kom nudlerne i kogende vand i 2-3 min. Skyl derefter i koldt vand og afdryppes godt før brug.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: HVEDEmel* 89%, salt 2%, vand. *Af økologisk oprindelse. Indeholder HVEDE.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61