
Spørgsmål til produktet?
Denne fond er baseret på japansk miso fermenteret sojabønnepasta der giver en aromatisk, let krydret og fyldig smag med tydelige umami-noter.
Den egner sig perfekt til vegetariske eller lettere ramenretter og appellerer til forbrugere, der søger en mere plantebaseret eller balanceret smagsoplevelse.
Miso-ramen er især populær i de nordlige egne af Japan, og denne fond giver mulighed for at skabe en autentisk smag med minimal indsats.
Tilberedningsvejledning:
1. Kog ramen-nudler efter anvisningerne og tilbered de andre ingredienser (f.eks. tofu, svampe, forårsløg og æg).
2. Varm ramenbouillonen langsomt op i en gryde.
3. Kom nudlerne og de andre ingredienser i en skål, hæld den varme bouillon over, og nyd.
Vegetarisk ramen
– Tilføj nudler, tofu, majs, forårsløg og blødkogt æg for en fyldig men kødfri ret.
Asiatiske nudelsupper
– Brug fonden som base i supper med f.eks. sobanudler, svampe og spinat
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61