
Spørgsmål til produktet?
Kinakål er en mild og sprød kålsort, der bruges bredt i det asiatiske køkken. Den indgår som vigtig ingrediens i koreansk kimchi, hvor den fermenteres og tilfører syrlighed og sprødhed. I det kinesiske og japanske køkken bruges kinakål ofte i fyld til dumplings og gyoza, hvor den giver saftighed og struktur. Den er også populær i stir-fries, supper og salater, hvor den tilfører en mild, let sødme og friskhed.
OBS: Dette er en vægtvare. Prisen er per gram. Vælg minimum 400g i antal.
400g = 1 lille/let kinakål
650g = 1 stor/tung kinakål
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Kinakål |
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61