Tlf. 3314 3361

Serviceinformation

Produktinformation
Der tages forbehold for Fejl og prisændringer i oplysninger på hjemmesiden. Der tages ligeledes forbehold for ukorrekt billedmateriale. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende over for Den Kinesiske Købmand.

De kan bestille varerne via www.denkinesiskekøbmand.dk. De bestilte varer kan afhentes, eller vil blive sendt til Dem.
Til top
Persondata
Deres Konto
Når De køber varer på Den Kinesiske Købmand, skal De indtaste oplysninger, der er nødvendige for, at vi kan sende varerne til Dem, eller reservere varerne, hvis De vælger selv at afhente. De skal som minimum indtaste navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Oprettelse af Konto
Der er flere fordele for Dem hvis de opretter en konto. Dette gøres ved enten at klikke på "log ind" eller på "kundecenter" øverst på siden. De kan også vælge at vente, og først oprette en konto når De går gennem bestillings-proceduren. Når De har oprettet en konto hos os har De mulighed for, blandt andet, at følge hvor mange bestillinger De har foretaget samt at genbestille samme vare(r) om nødvendigt. De vil også kunne gennemføre Deres køb meget hurtigere, gemme flere leveringsadresser, kunne se og spore Deres ordrer på Deres konto og meget mere. Nogle af disse oplysninger og muligheder vil være til rådighed for Dem i venstre sidebar, mens de handler ind. Ellers findes alle oplysninger vedrørende Deres konto i kundecenteret.
I venstre sidebar vil man også kunne finde de varer der eventuelt er lagt på ønskelisten.

Kundecenter
Øverst på siden findes et link til Kundecenteret (Min konto linket). Kundecenteret står til rådighed for Dem, når De har oprettet en konto. I Deres Kundecenter har De, blandt andet, mulighed for at få et overblik over den seneste aktivitet på Deres konto, og De kan opdatere Deres konto-informationer.

Persondata-politik
Ved bestilling i vores internetbutik bliver navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail adresse overført og gemt i vores interne edb-system. Disse oplysninger anvendes udelukkende til ekspedition af bestillinger, og gemmes herefter for at kunne spore tidligere køb.
Dette skulle gerne resultere i den bedst mulige support, såfremt dette skulle blive nødvendigt. Samtidig vil det lette evt. efterfølgende køb, idet købers tlf. nummer herefter vil fungere som kundenummer.
Den Kinesiske Købmand videregiver på ingen måde de registrerede personoplysninger, og det vil således kun være medarbejdere i hhv. salgs- og administrationsafdelingerne hos Den Kinesiske Købmand, der har adgang til de indtastede data. Oplysningerne opbevares og transmitteres ikke krypteret, og oplysningerne opbevares i mindst 5 år, idet bogføringsloven kræver dette.

Som registreret har De altid mulighed for indsigt og De kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondata-loven.

Endvidere registrerer vi alle besøgende til statistisk brug, herunder bl.a. antal besøg og antal ordrer pr. dag. Der registreres ikke personhenførbare oplysninger i dette henseende.
Vi anvender cookies for at optimere Den Kinesiske Købmand.dk og funktionerne herpå. Cookies bruges på Den Kinesiske Købmand.dk til:
- At huske Deres indkøbskurv
- At skabe øget brugervenlighed - f.eks. ved at lade PC’en huske Deres password til kundecenteret.
Til top
Rettigheder
Copyright
Al materiale udgivet på Den Kinesiske Købmand.dk og Den Kinesiske Købmand.com er copyright af Den Kinesiske Købmand. Produktbilleder, samt de intellektuelle rettigheder til tilhørende beskrivelser for produkterne, er copyright af Den Kinesiske Købmand.

Adgang til hjemmesiden
Som udgangspunkt har De tilladelse til at benytte Den Kinesiske Købmands hjemmeside på normal vis. De har tilladelse til at downloade og printe dele af hjemmesiden til personlig brug. Enhver reference, der indeholder dele af vores hjemmeside, skal indeholde navnet på det selskab rettighederne tilhører - for produkter og hjemmesiden er dette Den Kinesiske Købmand.
De har IKKE tilladelse til at bruge dele eller hele hjemmesiden til kommerciel brug, uden først at have indhentet skriftlig tilladelse fra Den Kinesiske Købmand.
De er velkommen til at linke til Den Kinesiske Købmand, forudsat at De gør dette på en fair og lovlig måde og at dette ikke skader Den Kinesiske Købmands omdømme. De har kun tilladelse til at linke til den første side på Den Kinesiske Købmand. Den Kinesiske Købmand kan ikke, på nogen måde, gøres ansvarlig for indholdet på sider der bærer et link til Den Kinesiske Købmand.
De har IKKE tilladelse til, at udgive dele af, eller hele Den Kinesiske Købmands hjemmeside på egne eller andres hjemmesider.
Til top
Kontaktinformation
e-mail: Den Kinesiske Købmand
Eller benyt venligst vores Kontakt formular

© 2016 Den Kinesiske Købmand. Alle Rettigheder Forbeholdes.