Nu leverer vi frost til Sjælland/Lolland-Falster, GRATIS levering ved køb over 800kr! Bestil inden onsdag kl. 23:59 og få levering samme lørdag!

Japansk Katsu Karry

Japansk Katsu Karry

Tag et billede og tag os på Instagram @dkkoebmand ♡

Beskrivelse

Ingredienser

  • Katsu (kan købes færdiglavet Karaage og Tofu Katsu)
  • 100 g japansk karryroux
  • 2 stk. kyllingebryst eller 400 g fast tofu
  • Salt & peber
  • 100 g hvedemel
  • 2 æg, pisket
  • 150 g panko rasp
  • Jordnøddeolie (til friture stege)
  • 1 løg, skåret i både
  • 2 gulerødder, skåret i mundrette skiver
  • 2 kartofler, i mundrette stykker
  • 700 ml vand
  • ·1 spsk Worcestershire sauce
  • Japansk kort kornet ris
  • Tonkatsu sauce
  • Beni shoga/syltet forårsløg
  • Lille salat med ponzu dressing

Fremgangsmåde

  1. Steg løg i en gryde ved medium varme, til de er bløde.
  2. Tilsæt gulerødder & kartofler, steg i 5 min.
  3. Hæld vand i, bring i kog, og lad simre i 15 min.
  4. Rør karryroux & Worcestershire sauce i, lad det simre til det tykner.
  5. Krydr kylling eller tofu med salt & peber.
  6. Panér: mel → æg → panko.
  7. Fritér i varm olie til gylden og sprød ca 5-7min. Læg på køkkenrulle 2-3 min.
  8. Skær katsu i skiver.
  9. Anret ris på tallerken, hæld karry ved siden af.
  10. Læg katsu ovenpå og hæld tonkatsu sauce over.
  11. Server salat med ponzu og beni shoga/syltet forårsløg for friskhed.
Vælg antal personer : remove_circle_outline 2 personer add_circle_outline


Produktet er nu slettetx