- Nyhed
Spørgsmål til produktet?
Den thailandske aubergine er en rund, lille grøntsag, med en sprød tekstur og let bitter smag, der spiller en central rolle i det thailandske køkken.
Thai auberginen bruges oftest i grønne og røde karryretter, hvor den absorberer de aromatiske smage fra karrysaucen.
Den kan også skæres i skiver og steges eller grilles let for en mere intens smag.
Thai auberginer kan også spises rå, ofte serveret med en krydret dip (Nam phrik), hvilket er en populær måde at nyde deres sprøde tekstur og milde bitre smag på.
Deres indre kød er bleggrønt til hvidt og indeholder mange små, spiselige frø, som tilføjer en ekstra dimension til deres tekstur.
Teksturen af deres kød betyder, at de også kan bruges som køderstatning i forskellige thailandske og asiatiske retter.
Produktinformation
Næringsindhold
Ingredienser
Ingredienser: Thai Auberginer.
Spørgsmål til produktet?
Kontakt vores personale på tlf. 33 14 33 61 eller på mail info@denkinesiskekoebmand.dk. Vi står klar til at hjælpe dig :-).
tlf. 33 14 33 61