Derfor har over 21.000 handlet her

Dag til dag levering
Levering til døren, pakkeshop eller afhentning.

Fri fragt 499,-
Altid gratis fragt til pakkeshop v/ køb over 499

Over 30 års erfaring
Over 30 års erfaring med asiatiske produkter.

Familiedrevet forretning
Sund familiedrevet forretning med hjemlig service

Our last cookbook

Spar 5% på alle køb

Optjen point og få rabat på alle dine køb når du opretter dig som kunde

Vi specialiserer os i eksotiske madvarer, krydderier og mere til det asiatiske køkken.

Køb varer til asiatisk inspireret mad her.

Bag Den Kinesiske Købmand står Quyen Le Troung og Hung Hue Quach. Vi stammer begge fra Cholon, den kinesiske bydel i Saigon i Vietnam, og kom til Danmark slutningen af 1970’erne.
I 1991 åbnede vi vores butik, som stadig ligger samme sted på Nørrevoldgade i det centrale København.
Vi sætter en ære i at vide, hvad vi sælger. Vi interesserer os ganske enkelt for varerne. Derfor bruger vi dem også selv i vores egen private husholdning, hvor vi eksperimenterer med dem, udvikler nye opskrifter eller ændrer på de gamle, så vi bevarer den autentiske asiatiske stemning ved bordet, selvom aftensmaden er blevet til i en almindelig travl dansk hverdag, hvor vi ikke har så god tid til at lave den, som mange asiatiske husmødre har. Du er altid velkommen til at spørge os, hvis du vil have et godt forslag til, hvordan et af vores produkter kan anvendes.

I Købmanden har vi 6 forskellige slags soba nudler fra Japan og Kina, som er lavet af en kombination af boghvedemel, hvedemel og vand.

Der er mange der spørge efter 100% boghvede nudler, men brugen af hvedemel i opskriften gør nudlerne stærkere, og giver en god elasticitet som er super vigtigt for soba.

Her har vi vores flotte soba fra mærket Akagi Shokuhin. Disse nudler er produceret i Hokkaido, Japan!
De har en unik og smidig tekstur, hvilket gøre dem velegnede til en del hurtige opskrifter, samt lækre varmenuddelsupper som f.eks. Tanuki soba (fun fact: vi har instant tanuki i cup!)

I 30 år har Hung og Quyen indvidet hele Danmark i østens madeventyr med produkter fra bl.a. Syd Korea, Japan, Kina, Thailand, Vietnam, Indonesien, Taiwan og Filippinerne. Butikken på Nørre Voldgade har været som den altid har, indtil slutningen af 2020 hvor butikken gennemgik en kæmpe renovering. Men hvem er de 2 mennesker der star bag Den Kinesiske Købmand? Der ligger en smuk kærligheds historie og et partnerskab for livet som er fundamentet bag en af Danmark’s bedste asiatiske dagligvarebutikker.

I kølvandet på Vietnamkrigen, kom både Hung og Quyen fra Vietnam til Danmark for et bedre liv sammen med hver deres familie. Perioden i slutning af 70’erne var en kaotisk og tragisk periode for mange i den vietnamesiske befolkning, som resulterede i omtrent 2 millioner mennesker der flygtede fra Vietnam i perioden op til 1990’erne.

Næsten 800,000 mennesker brugte små både, hvor de ofte endte med at miste livet. Hung og Quyen’s familier var blandt de vietnamisiske bådflytninge og begge havde været vidne til krigens vanskeligheder og dens eftervirkninger. Parret har kendt hinanden siden de var børn i Cholon, og efter mange år uden kontakt, blev de genforenet i Danmark.

I Danmark lærte de hinanden at kende igen, blev integreret i det danske samfund, og igennem årene fik dannet par, blev gift, fik 2 dejlige børn – Rubin og Elin – og er blevet forretningspartnere.
Quyen’s drøm om en lille købmand blev til virkelighed efter Hung sagde hans job op hos Lundbeck, og de åbnede den lille butik i Nørre Voldgade 54.

Product deleted from the cartx