Din indkøbskurv er tom.
Beskrivelse
Detaljer
Glasnudler har en meget bred anvendelse i asisatiske køkken. Bruges til suppe, stegning, salat, også fars. Man kommer typisk blødgjort glasnudler, kort klippes i kødfars til forårsruller. Til salat og suppe: Koges op med lidt salt til nudler er gennemsigtig. Skyld af med koldt vand. Til Stegning, skal glasnudler kun blødgøres i koldt vand og steges bagefter.
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer | 10131-1 |
---|---|
Bruttovægt i gram | 510.0000 |
Nettovægt i gram | 500.000 |
Land | Kina |
Holdbarhed | se posen |
Opbevaring: | (Opbevares tørt) |
Bruges i video-opskrift | Nej |
Link til video: | Nej |
Næringsindhold
Nutritional Information
Næringsindhold pr. ---g | 100 |
---|---|
Energi (kj-kcal) | 1462-344 |
Fedt (g) | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer (g) | 0 |
Kulhydrat (g) | 86 |
Heraf sukkerarter (g) | 0 |
Kostfibre (g) | Nej |
Protein (g) | 0 |
Salt (g) | 0 |