Skip to Store Area:

Den Kinesiske Købmand Nørre Voldgade 54, 1358 Kbh K, dkk@mail.dk
Tlf nr.: 3314 3361 Fax: 3312 3351

Du er her:

Forsendelse og Levering

 • Priser
 • Vilkår
  Generelt
  Nedenstående leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salgsordrer og leverancer fra Den Kinesiske Købmand. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået anden skriftlig aftale mellem Dem som køber og Den Kinesiske Købmand.
  Alle kontrakter indgås på dansk. Det er ikke muligt at få adgang til kontrakten efterfølgende via vores website. Skulle De få brug for, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til dkk@mail.dk
  Til top
  Bestillinger
  I denne butik kan De bestille Deres varer online. De kan betale via bankoverførsel, således at De kan indbetale direkte til Den Kinesiske Købmands konto f.eks. gennem e-banking.

  De kan ringe til os mellem kl. 10.00 og 18.00 på hverdage og vi kan arrangere levering af bestilte varer.

  Alle bestillinger gennem www.denkinesiskekoebmand.dk er dog omfattet af de samme regler som hvis der betales online (se Reklamation > Fortrydelsesret under Salgsvilkår).

  Betaling
  Sker til vores købmandskonto: Nordea 2124-6891 823 779
  Til top
  Forsendelse og Levering
  Forsendelse
  Alle varer afsendes fra Danmark. Som udgangspunkt sker Afsendelsen af varer, betalt ved direkte indbetaling på Den Kinesiske Købmands konto, først når betalingen er registreret.

  Levering
  Ordren bliver afsendt senest 2 hverdage efter, at betalingen er modtaget. Dog kan der i forbindelse med ferier og i travle perioder være længere leveringstid. Vi afsender ikke ordrer i weekenden og på helligdage. Skulle deres varer, imod forventning, ikke være ankommet indenfor 5 arbejdsdage efter afgivelse af ordren, beder vi Dem om at henvende Dem til Den Kinesiske Købmand enten gennem vores Kontakt formular eller ved at sende en e-mail til: Den Kinesiske Købmand. De bedes vedlægge Deres ordrenummer ved henvendelse om forsinket eller manglende levering.

  I tilfæld af at pakken bliver returneret til os uden adressefejl eller modtager ikke afhente pakken vil Postdanmark opkræver retur pakke porto som svare til vægten. Leveringstidspunktet for privatkunder vil først være gældende fra det øjeblik hvor genstanden er i købers besiddelse i henhold til købeloven.
  Til top
  Afhentning i butik
  Har du valgt at afhente din ordre i butikken, skal denne afhentes senest 3 dage efter vi har modtaget din indbetaling. Såfremt ordren ikke er afhentet senest 3 dage efter vi har modtaget din betaling, vil denne blive annulleret, og dine penge vil blive refunderet.

  Priser
  Alle ordrer sendes som pakkepost med POSTDANMARK med eller uden omdeling. Priser for forsendelse udregnes efter vægt.

  Pakker op til 9 kg. uden omdeling kr. 49,00
  Med omdeling +19,00 ( 68,00)
  Pakker op til 19 kg. uden omdeling kr. 89,00
  Med omdeling +19,00 (108,00)
  Til top
  Kontaktinformation
  e-mail: Den Kinesiske Købmand
  Eller benyt venligst vores Kontakt formular


  © 2010 Den Kinesiske Købmand. Alle Rettigheder Forbeholdes. | Designed & Developed by Purple Pixels